Aktuality

Euroboxy a jejich využití?

Euroboxy, nazývané také euro přepravky, jsou univerzální skladovací a přepravní nástroje. Jsou vyrobeny z odolné lepenky, obvykle 5vrstvé, a vyznačují se standardizovanými rozměry, které jim umožňují snadnou manipulaci a skladování.

20.03.2024 celý článek

Jaké může být další využití krabic určených na stěhování?

Krabice určené na stěhování jsou nezbytné pro hladký průběh tohoto náročného období. Kromě samotného stěhování mohou mít i další užitečné využití. Zde je několik možností:

15.02.2024 celý článek

Krabice z vlnité lepenky 7VL a její využití

Krabice z vlnité lepenky 7VL jsou vyrobeny z sedmi vrstev vlnité lepenky, což jim poskytuje vysokou pevnost a odolnost. Jsou ideální pro přepravu a skladování velmi těžkých, nebo křehkých předmětů.

31.01.2024 celý článek

Plastová kartonáž jako náhrada lepenkového kartonu

Plastová kartonáž je moderní materiál, který se stále více používá jako náhrada lepenkového kartonu. Má řadu výhod, které ji činí atraktivní alternativou pro řadu aplikací.

23.11.2023 celý článek

Sháníte levné papírové tubusy?

Sháníte levné papírové tubusy? Naše firma vám nabízí papírové tubusy různých typů a rozměrů. Součástí naší nabídky jsou např. tubusy s odolností proti vlhkosti a voděodolné tubusy. Tyto dva druhy tubusů se od sebe liší způsobem lakování a velikosti vrstvy laku.

02.10.2023 celý článek

Klopové krabice Akart - praktický obal za nízkou cenu

Klopové krabice jsou vyráběny z několikavrstvé lepenky a mají klopy na spodní i vrchní straně. Pro ušetření nákladů za dopravu se zákazníkům dodávají v rozloženém stavu. Takovouto krabici lze snadno složit a zajistit pomocí lepící pásky.

02.08.2023 celý článek

Krabice s potiskem

Hledáte firmu, která by vám zajistila kvalitní potisk na vaše obalové produkty nebo reklamní poutače? Obraťte se na naši firmu AKART! K tisku využíváme ty nejmodernější technologie. Nabídnout vám můžeme např. Vícebarevný flexotisk, digitální tisk, ofsetový tisk, kašírování anebo speciální zušlechťování povrchu.

20.06.2023 celý článek

Lisované papírové hrany pro ochranu zboží

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete lisované papírové hrany, které se používají ke snížení rizika poškození zboží při manipulaci, dopravě a skladování. Jsou cenově výhodné, recyklovatelné, a tudíž šetrné k životnímu prostředí, manipulace je snadná a bezpečná.

30.05.2023 celý článek

Krabice Akart pro archivování

Pro archivování dokumentů se nejlépe hodí krabice z třívrstvé vlnité lepenky, které jsou lehké, skladné a pohodlně se s nimi manipuluje. Dodávají se v rozloženém stavu a jsou okamžitě použitelné, jelikož jejich poskládání zvládne každý.

01.05.2023 celý článek

Reprezentativní obaly z kartonu

Sháníte reprezentativní obaly pro dárkové předměty? Vyrobíme vám např. dárkové krabice na víno, které vypadají skvěle a zároveň fixují láhev uvnitř. Krabice na víno přizpůsobíme vašim představám a požadavkům.

31.03.2023 celý článek

Nabízíme klopové krabice 3VL s reklamním potiskem

Naše klopové krabice z vlnité lepenky 3VL jsou lehké, skladné a pohodlně se s nimi manipuluje. Dodávají se v rozloženém stavu a jsou okamžitě použitelné, jelikož jejich poskládání zvládne každý. V případě vašeho zájmu mohou být krabice opatřeny reklamním potiskem, logem vaší firmy apod.

27.02.2023 celý článek

Návrh a výroba dárkových krabic

Vážení zákazníci, součástí našich služeb jsou dárkové krabice na míru, které navrhneme a vyrobíme podle vašeho zadání. Nabídnout vám můžeme dárkové krabice na víno, na potraviny, na různé dárkové předměty apod.

31.01.2023 celý článek

Přepravní klopové krabice

Pokud sháníte kartonové krabice vhodné ke skladování i přepravě, potom jsou pro vás vhodným řešením klopové krabice. Klopové krabice jsou skladné a pohodlně se s nimi manipuluje. Do archivu se proto skvěle hodí a budou vám praktickým pomocníkem.

02.01.2023 celý článek

Stěhovací krabice - nízká investice pro snadné stěhování

Do čeho uskladnit věci při stěhování? Naše stěhovací krabice jsou praktickým pomocníkem při stěhování za velmi nízké pořizovací náklady. Nabízíme krabice na stěhování z několikavrstvé vlnité lepenky. Kartonové stěhovací krabice jsou lehké a snadno se s nimi manipuluje.

27.11.2022 celý článek

Návrh a výroba kartonových obalů

Chtěli byste si nechat navrhnout nebo vyrobit kartonový obal? U nás si můžete kartonové krabice vybrat z velké nabídky různých rozměrů, nebo si je také nechat vyrobit na míru podle vašich specifických požadavků.

31.10.2022 celý článek

Obaly z kartonu Akart

U nás najdete praktické obaly z kartonu, a to různé typy a rozměry. Pokud například chcete předejít pomačkání výkresu či diplomu? Papírové tubusy ochrání Vaše dokumenty, projektové výkresy, diplomy, mapy nebo plakáty před poškozením.

03.10.2022 celý článek

Krabice na pizzu

Potřebujete krabice na pizzu? Naše firma Akart Vám zajistí jejich výrobu. Naše krabice na pizzu splňují nároky na pevnost, odolnost a také mají reprezentativní vzhled.

01.09.2022 celý článek

AKTUÁLNÍ INFORMACE O VÝVOJI TRHU

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás stručně informovali o vývoji trhu s kartonovými obaly a vlnitou lepenkou.

02.05.2022 celý článek

VÝVOJ TRHU: dobré zprávy na trhu s kartonovými obaly a vlnitou lepenkou

Vážení zákazníci, situace na trhu se v porovnání s rokem 2021 pomalu uklidňuje a máme dostatek materiálu i výrobních kapacit. Přijímáme nové poptávky a objednávky a cenová hladina se pomalu začíná stabilizovat. 

17.02.2022 celý článek

PF 2022

Vážení zákazníci,
ve dnech od 18.12.2021 do 2.1.2022 probíhá v naší společnosti vánoční odstávka. Budeme tu pro Vás opět od 3.1.2022.

15.12.2021 celý článek

Kartonové krabice s pevnými stěnami

Jak zamezit protržení papírové krabice? Krabice se silnými stěnami a dnem mají vysokou nosnost a perfektně ochrání předměty uvnitř před rozbitím. My vám proto nabízíme krabice z vlnité lepenky 7VL Akart, které spolu s ochrannými hranami a proložkami nabízejí systém spolehlivého a bezpečného balení. Jsou totiž přizpůsobeny větší zátěži a vynikají svojí pevností i velmi dobrou stabilitou.

04.11.2021 celý článek

Zušlechťování povrchu papírových krabic

Vážení zákazníci, chtěli byste si nechat potisknout krabice vaším firemním logem či reklamním sdělením? Naše firma vám nabízí tiskové a grafické služby ve vynikající kvalitě. V případě vašeho zájmu vám také potiskneme obaly, reklamní stojany i letáky. 

29.09.2021 celý článek

Krabice pro dárkové účely

Nabízíme individuální dárkové krabice, které mohou mít různý tvar, klopy, víko nebo průhledný otvor. V případě Vašeho zájmu Vám dárkové krabice potiskneme firemním logem, věnováním či reklamním sdělením. Dárkové krabice a krabičky jsou vhodné pro každou příležitost a mají širokou škálu využití.

06.09.2021 celý článek

Krabice s klopami na zakázku

Naše firma Vám nabízí krabice z třívrstvé vlnité lepenky, které mají široké uplatnění. Pokud je kartonová krabice navíc opatřená praktickými klopami, můžete se spolehnout, že předměty budou uvnitř krabice dostatečně chráněny před vypadnutím, poškozením i znečištěním.

18.08.2021 celý článek

Stěhovací krabice ke složení

Vybavte se na stěhování krabicemi, na které se budete moci spolehnout. Naše firma Vám nabízí klopové krabice, které jsou pro stěhování ideální. Klopové krabice z vlnité lepenky 3VL se kromě stěhování mohou používat také k přepravě zboží, úschově osobních předmětů, dokumentů apod. Jejich využití je opravdu široké a stěhování s nimi bude výrazně pohodlnější.

10.08.2021 celý článek

Nabízíme kartonovou lepenku

Vážení zákazníci, součástí naší nabídky je kartonová lepenka v arších nebo v rolích. Lepenka je balící materiál vyrobený z papíru. Tloušťku strojní lepenky tvoří a vyplňují k sobě v celé ploše plné spojené vrstvy stejných i rozdílných materiálů.

10.08.2021 celý článek

Ochranné papírové hrany

Ochraňte zboží v krabicích levně a efektivně. Pro zajištění a ochranu předmětů uvnitř krabice jsou praktickým pomocníkem ochranné papírové hrany, které dokážou dokonale zajistit předmět uvnitř krabice tak, aby se nehýbal a nedošlo k jeho poškození. 

10.08.2021 celý článek

Ochrana dokumentů před pomačkáním a vlhkostí

Hledáte nejjednodušší způsob, jak předejít pomačkání výkresu či diplomu? Papírové tubusy ochrání Vaše dokumenty, projektové výkresy, diplomy, mapy nebo plakáty před poškozením.

10.08.2021 celý článek

KDE NÁS NAJDETE: